Söndagen 2 november 2014

Mitt älskade ”lilla monster”!

   Äntligen har Gayas trampdyna läkt! Gaya har gått utan sko i ca en vecka nu men inte sprungit lös. Denna gång har det varit fruktansvärt långdraget med läkningsprocessen. Såret på den vänstra framtassens stora trampdyna bröt ut den 20 augusti, alltså har det hållit på i 2,5 månad. Så illa som det varit denna gången har det aldrig varit förut.
   Inget ont som inte har något gott med sig…. Gaya har under denna tid blivit mycket bättre på att gå i koppel., riktigt duktig faktiskt.
   I dag hade vi bestämt med Cina och Micke att träffas i Lynga Naturreservat. Innan naturreservatets område börjar finns en ganska stor äng. Där startade vi dagens runda med en lekstund för hundarna. Första lekstunden på drygt 2,5 månad. Inte konstigt att Gizmo och Gaya tyckte att det var kul.

   Gaya tyckte nog att Gizmo skulle lämna henne lite ifred när hon höll på att demolera sin pinne. Gizmo ville väldigt gärna vara med på ett hörn och ålade runt vid Gaya. Det är så kul att se deras samspel och hur de använder sina signaler.

Gaya – Nu får du det onda ögat Gizmo!

Gizmo – Okej… jag fattar vinken Gaya!

   På vägen ner till stranden så blev det posering på en sten.

   Nere vid havet tog sig ”gummibollen” Gizmo ett dopp.

   När vi kom tillbaks till bilarna satte vi hundarna i bilarna och tog oss en välförtjänt kaffepaus. Cina hade varit och köpt blåbärsmuffins, satt som en smäck efter den härliga rundan.

   Nu till något helt annat.

   Det har nu gått drygt ett år sedan Funny fick somna in. Det går inte en dag utan att jag tänker på henne. Jag saknar henne så oerhört mycket, det kan inte i ord beskrivas. Varje morgon när jag släpper ut Gaya pratar jag med Funny och varje kväll likaså. Låter så klart inte riktigt klokt i andras öron men så är det i alla fall. Ibland pratar mitt barnbarn, Lykke, om Funny. - Hon är på regnbågen, säger Lykke som att det är det mest naturliga i hela världen. - Hon är på regnbågen och leker med alla de andra djuren. Det känns så varmt inuti när jag hör Lykke säga så.
   Avslutar med en bild från Funnys och min sista dag tillsammans. Vi var på Funnys favoritplats, Påarps strand.

Mattes ”lilla pärla” även kallad Silvernos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hem
Gästbok
Januari 2014
Februari 2014
Mars 2014
April 2014
Maj 2014
Juni 2014
Juli 2014
Augusti 2014
September 2014
November 2014
December 2014
Januari 2015
Februari 2015
Mars 2015